Un colet

Astăzi, având eu drum pe la poşta din sat 🙂 cu nişte treburi, am aflat că mă aştepta un colet măricel. Cum întotdeauna mă bucur de colete – mai ales dacă acestea sunt măricele! – abia am aşteptat să ajung acasă, să scot cutterul din sertar şi să mă apuc de hăcuit.

Exact asta am făcut. Şi nu pot să nu vă împărtăşesc ce anume a dezvăluit acel colet trimis de Nemira. Iată:

Ele îmi vor ocupa timpul liber în zilele acestea.

Şi vă mai spun doar că-n perioada imediat următoare am să vă ofer părerea mea despre fiecare dintre aceste cărţi (da, inclusiv despre Adio, iubito!). Volumele sunt foarte arătoase şi miros divin (chiar, de ce nu s-a gândit nimeni să facă un parfum cu iz de carte nouă?). Mă aşteaptă în mod sigur ore bune de lectură plăcută. Ceea ce vă doresc şi vouă!


  1. Am primit si eu „Conspiratia Mozart”, abia astept sa ma apuc de ea. Acum citesc „Se numea Sarah” si nu mai pot s-o las din mana (ma rog, metaforic vorbind, ca trebuie s-o las cand ajung la statia la care trebuie sa cobor).

    • „Se numea Sarah” îmi face şi mie cu ochiul. 😉 Uf, da’ câte nu-mi fac cu ochiul…

      Ai grijă cu cititul pe mijloacele de transport în comun. Am auzit că noi suntem victimele predilecte ale hoţilor de buzunare.

    • Trebuie doar un pic de atentie. Citesc in autobuz/metrou de ani de zile (si foarte rar stau jos), iar portofelul meu a ramas intotdeauna la locul lui.

  2. A, eu nu 🙂 Citesc doar daca stau jos, bine mersi, cu geanta in brate si cartea pe ea. Altfel nu citesc, mi-e penibil sa ma balangan peste oameni cu cartea intr-o mana si cu o mana abia sa ma tin de ceva. Si uneori am carti grele, nu merg tinute doar cu o mana 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s