Un colet

Astăzi, având eu drum pe la poşta din sat 🙂 cu nişte treburi, am aflat că mă aştepta un colet măricel. Cum întotdeauna mă bucur de colete – mai ales dacă acestea sunt măricele! – abia am aşteptat să ajung acasă, să scot cutterul din sertar şi să mă apuc de hăcuit.

Exact asta am făcut. Şi nu pot să nu vă împărtăşesc ce anume a dezvăluit acel colet trimis de Nemira. Iată:

Ele îmi vor ocupa timpul liber în zilele acestea.

Şi vă mai spun doar că-n perioada imediat următoare am să vă ofer părerea mea despre fiecare dintre aceste cărţi (da, inclusiv despre Adio, iubito!). Volumele sunt foarte arătoase şi miros divin (chiar, de ce nu s-a gândit nimeni să facă un parfum cu iz de carte nouă?). Mă aşteaptă în mod sigur ore bune de lectură plăcută. Ceea ce vă doresc şi vouă!


5 comments

  1. Am primit si eu „Conspiratia Mozart”, abia astept sa ma apuc de ea. Acum citesc „Se numea Sarah” si nu mai pot s-o las din mana (ma rog, metaforic vorbind, ca trebuie s-o las cand ajung la statia la care trebuie sa cobor).

    • „Se numea Sarah” îmi face şi mie cu ochiul. 😉 Uf, da’ câte nu-mi fac cu ochiul…

      Ai grijă cu cititul pe mijloacele de transport în comun. Am auzit că noi suntem victimele predilecte ale hoţilor de buzunare.

    • Trebuie doar un pic de atentie. Citesc in autobuz/metrou de ani de zile (si foarte rar stau jos), iar portofelul meu a ramas intotdeauna la locul lui.

  2. A, eu nu 🙂 Citesc doar daca stau jos, bine mersi, cu geanta in brate si cartea pe ea. Altfel nu citesc, mi-e penibil sa ma balangan peste oameni cu cartea intr-o mana si cu o mana abia sa ma tin de ceva. Si uneori am carti grele, nu merg tinute doar cu o mana 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s