Top Nemira 2010

Fiindcă se leagă de subiectul anterior…

În ultimele săptămâni, pe blogul editurii Nemira s-a desfăşurat un concurs. Cititorii au fost invitaţi să întocmească un top 5 al cărţilor publicate de cea mai tare editură românească de profil 😉 în anul de graţie 2010. Şi oamenii au votat. Aproape 500 au votat! Sigur, şi premiile au fost pe măsură…

Dar să nu lungesc vorba. Bucuria mea, proprie şi personală, e că primele două locuri sunt ocupate de Stephen King. 😀 La asfinţit (120 de voturi), respectiv Ţinuturile pustii (100 de voturi).

Şi uite aşa am şi mai mare spor, acum, când am şi mai mare nevoie de el. Vrăjitorul şi globul de cristal, al patrulea volum Turnul Întunecat la care lucrez acum, musai să se regăsească anul viitor pe primul loc al unui top asemănător. Da’ musai-musai! (Asta numai de nu va fi Lupii din Calla. Sau, mai ştii, poate chiar Cântecul lui Susannah!)

AICI găsiţi postarea întreagă pe blogul Nemira, inclusiv lista unor câştigători-surpriză.


2 comments

  1. Cam in cat timp estimezi ca va fi gata Vrajitorul si globul de cristal? Sunt ferm convins ca nu sunt singurul care asteapta acest volum. De fapt, toate cele 3 volume mentionate de tine. Dar avem nevoie de continuitate nu-i asa? Mult spor si felicitari pentru traducere, bate subtil spre sublim pe alocuri.

  2. Va fi gata spre sfârşitul săptămânii viitoare, apoi n-ar trebui sa dureze mai mult de o lună, o lună jumate ca să apară tipărită. Iar restul seriei este prioritatea mea 0; ştiu cât de neplăcut e să aştepţi o carte de Stephen King.

    Mulţumesc din suflet pentru apreciere, face mult! 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s