Pierce Brosnan = Mike Noonan

Aşa umblă zvonurile. Că Mick Garris l-ar fi antamat deja pe Pierce Brosnan pentru a-l juca pe scriitorul-văduv Mike Noonan, în ecranizarea romanului O mână de oase, de Stephen King. Filmările vor începe în 6 iulie, în Nova Scotia.

Romanul, considera de mulţi a fi „perechea” altei cărţi a lui King, Povestea lui Lisey, aduce din nou în atenţie celebrul orăşel fictiv Derry, din statul american Maine. Mike Noonan, scriitor de ficţiune populară dar cu ambiţii mai mari, este aruncat în braţele suferinţei când, pe neaşteptate, soţia sa cade răpusă de o comoţie cerbrală în parcarea drogheriei locale. Frământat de gânduri şi suferind de-o acută criză de creaţie, el decide să se mute la fosta locuinţă conjugală de vară, cabana Sara Laughs, dintr-o regiune neîncorporată numită TR-90, pe malul lacului Dark Score. Odată ajuns acolo descoperă că fantomele îi pot bântui deopotrivă pe vii şi pe morţi, şi că răposata lui soţie ducea de o bună bucată de vreme o viaţă paralelă.

Mick Garris s-a făcut remarcat de-a lungul timpului printr-o relaţia aparte cu autorul din Maine, realizând mai multe ecranizări ale operelor acestuia, la unele dintre ele scenariul fiind semnat de însuşi Stephen King. Dintre ecranizări amintesc: Apocalipsa, Shining, Riding the Bullet, Desperation.

Sursa: Fangoria


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s