Într-o notă mai ferice

Să lăsăm totuşi deoparte nervii cauzaţi de vidul din scăfârlia prezidenţială şi să ne concentrăm pe lucruri mai frumoase.

Cum ar fi anunţul pe care l-am tot amânat de câteva luni încoace. Acum însă e totul bine şi am undă verde! 🙂

Priviţi-i pe cei doi din poza de mai jos:

Ei bine, cei doi urmează să devină părinţi. 😀 Prognoza spune început de decembrie, ceea ce înseamnă că micuţul are deja patru luni şi un pic în burtica mamei. Iar după drumul făcut ieri la Cluj am aflat că e perfect sănătos şi că este… un băieţel!

What more can you ask for?

Semnat: tăticul Mircea. 🙂


18 comments

  1. He, he, frumos:). Felicitari, sarcina usoara si numai bine, si asteptam toti un mic Pricajan care la un moment dat sa faca furori prin literatura:)!

  2. Felicitari! Cred ca sunteti niste parinti tare fericiti intr-un astfel de moment. Parca te si vad peste cateva zeci de ani citind povesti stranepotilor la gura unui semnineu intr-o zi de iarna, povesti traduse de tine in romana, bineinteles. 🙂

  3. Mulţumim, Schizoid! Mulţumim, Oliviu! Şi mulţumim, Flavian! Suntem într-adevăr foarte fericiţi; am amânat destul momentul acesta, dar acum, că el a venit, nu putem fi decât extrem de bucuroşi. 🙂

  4. mai trecură trei săptămîni de la anunţ, creşte fecioru-tău, ceva de speriat, Mirceo. pupa-v-aş pe toţi fericiţi şi sănătoşi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s