Jigodia strikes back

După ce alaltăieri noapte n-am dormit mai mult de o oră legată, chinuit de-un stomac şi viscere năbădăioase, după ce ieri am zăcut toată ziua, încercând să-mi revin cât de cât, după ce-am izbutit pe la 10 seara să pun geană pe geană, numai ca pe la 4 noaptea să mă trezesc pentru a urca la volan, cu Linda alături, şi a pleca spre Cluj, unde aveam programare la 7 jumate pentru o consultaţie mai specială (e de bine, de foarte bine!), după drumul de întoarcere la peste 35 de grade (da, bine, aerul cordiţionat din maşină, cu freonul pe sfârşite, ne-a mai uscat năduşelile) – după toate astea ajung acasă şi deschid televizorul. Şi credeţi că m-a mai mirat secvenţa asta?

Jigodia e de neoprit. Lăsată-n libertate, e-n stare să rearanjeze şi graniţele continentelor, ba chiar şi să amestece limbile. Istoria o rescrie după cum îl taie capul – şi capul nu-l prea taie. E-n schimb o forţă a naturii. De neoprit, aparent. E ceea ce, cu un termen deja banalizat, s-a numit apocalipsă. El e Jigodia Apocalipsei!


11 comments

  1. Jigodia de care pomenesti este presedintele ales al Romaniei. Nu este un primar oarecare, nici un cantaret si nici un fotbalist, ci omul care ne reprezinta in fata lumii si a ajuns acolo ca urmare a preferintei majoritatii. Pentru un asfel de limbaj si pentru toate afirmatiile tale, lipiste de argumente sau de dovezi, intr-o tara civilizata te-ai fi trezit arestat si judecat pentru calomnie si pentru atingerile aduse imaginii tarii.

  2. Vad ca ati descoperit apa calda si acum va laudati tuturor ca va spalati. Ma refer la penibilitatea cu IP-ul omului. Bine ca m-am lamurit cine imi sinteti pe FB, sa va sterg din lista. Era ceva dubios cu admisia de 20 „prieteni” pe zi acolo. PS: Ca sa nu va obositi, am ip-ul de Orange.

  3. Domnul ala dragos e idiot rau de tot. In ce tara civilizata esti arestat pentru ca-ti exprimi parerea despre seful statului? Ba, bulache, uita-te si tu cum vorbesc americanii despre Obama sau cum vorbeau despre Bush! Din cauza unor lingai ca asta am ajuns unde am ajuns! Ce tupeu, sa intri pe blogul alcuiva ca sa-l pupi pe base.. pe obraz!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s