ProspectArt – din nou! Şi o antologie. Şi premii.

Oamenii ăştia nu se dezmint. Fac câte un cenaclu pe lună cu regularitate de metronom. Parcă în ciuda blogului meu. 🙂 Ca să-mi atragă atenţia că de la celălalt cenaclu, de-acu’ o lună, n-am mai postat nimic aici.

Aşadar, iată textul invitaţiei:

O nouă întâlnire a cenaclului de literatură ştiinţifico-fantastică ProspectArt va avea loc joi, 19.11.2009 luni, 23 noiembrie 2009, de la ora 18:00, la Observatorul Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din bulevardul Lascar Catargiu 21 (fost Ana Ipatescu),Bucuresti.
Tema intrunirii este genul fantasy.

Se va discuta si se vor dezbate urmatoarele subiecte : genul fantasy – o incercare de definire, fantasy – origine si autori relevanti , fantasy – un gen sau un domeniu al imaginarului , fantasy de import si fantasy romanesc.

Şi-au anunţat intenţia de a citi: Liviu Radu,Brindusa Luciana Grosu,Roxana Brinceanu si Cristian Tamas.

Le dorim succes în încercarea de a “cuceri” publicul.

Sunt aşteptaţi şi bineveniţi toţi iubitorii de science fiction si fantasy, scriitori şi fani deopotrivă.

Şi-ar mai fi de menţionat că Societatea Română de Science-Fiction şi Fantasy va lansa la Gaudeamus primul volum editat sub egida sa. ALTE ŢĂRMURI cuprinde texte inedite ale unora dintre cele mai profesioniste condeie (well, tastaturi 🙂 ) din SF-ul autohton. Mai multe detalii aici.

Şi ca meniul să fie complet, tot la Gaudeamus şi tot SRSFF va acorda Premiile Societăţii pe anul 2009. Gaudeamus Igitur indeed! 😀


3 comments


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s