Povestire nouă

La pagina cu proze scurte găsiţi de astăzi şi povestirea Cerere în căsătorie (ghid de întrebuinţare). Năzbâtia a apărut în 2004, spre sfârşitul anului, în Lumi Virtuale, nr. 3 al ediţiei pe hârtie. Sper să vă placă.

Şi o regulă nouă. Dacă doriţi să postez şi alte povestiri trebuie să mă convingeţi. 🙂 Cum o puteţi face? Comentând oricare dintre povestirile deja postate. Dacă în cursul săptămânii viitoare nu voi primi niciun comentariu măcar la una dintre astea două… ei bine, povestirea nr. 3 se amână cu o săptămână. Iar dacă nici în două săptămâni nu vine vreun comentariu… Amân postarea pentru a treia săptămână. Şi tot aşa.

A, prin comentariu se înţelege orice vă poartă semnătura. Poate fi şi un simplu punct. Ca să nu ziceţi că nu sunt mărinimos. 😀


3 comments

  1. Sunt printre cei norocosi care au in biblioteca numarul trei din Lumi Virtuale,si chiar mi-a placut povestirea „Cerere in casatorie”,recomandata celor care nu au pereche! 😀

  2. sunt sigur că şi bebe are revista. nimeni nu se poate pune cu voi. 🙂

    acum am luat-o şi eu din sertar şi am recitit-o. ar fi de tinkărit la ea pe ici, pe colo, da’ în mare încă-mi place şi mie.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s