Punctuale

– O săptămână încheiată fără ţigări şi cafea. 🙂

– „Cartea de faţă e rezultatul unui efort de familie”, zice Bill Quain în introducerea cărţii motivaţionale Câştigă timpul de partea ta, apărută zilele astea la Curtea Veche. Adevărat! A tradus-o Linda şi am redactat-o eu. 🙂

– Cel mai recent Kiyosaki însă, Şcoala de afaceri (tot Curtea Veche), e doar rezultatul eforturilor Lindei. Pe partea de redactare, that is.

– Ares creşte văzând cu ochii. De la 3,8 kg la intrarea lui în casa noastră, acum are – ţineţi-vă bine! – 8 kg. Şi continuă să crească. Sper doar ca la un moment dat să se şi oprească. Altfel am văzut eu câteva filme horror americane, de duzină, din anii ’50, şi pe bune că nu-i a bine. 🙂

– Citit în sfârşit Shalimar clovnul, al lui Rushdie. Nu ştiu de ce „în sfârşit”. Poate pentru că, după Ruşinea, am zis că-i mai dau totuşi o şansă. Nu m-a convins nici de data asta. Poate cu Versetele satanice. Deşi…

– Văzut California dreamin’ şi rămas extrem de plăcut surprins. Deschis apetitul pentru filmul românesc recent. Am deja un folder plin. Timp să fie. Revăzut Examen şi Occident. Din păcate, 432 nicăieri de găsit. Partea bună-i că circulă o grămadă de alte năzbâtii cu titlul ăsta – semn că filmul e căutat. Poate o să mergem să-l vedem la cinema.

– Vreme tot mai mohorâtă şi friguroasă. Apăsătoare. Melancolică. Perfectă pentru mine. Lucrez cu motoarele turate la maximum.


7 comments

 1. povestea ta seamana cu ‘beethoven’, cand iau aia un cutu mic-mic si dragut care se transforma intr-un cutu mare-mare si distrugator.

  cam tarziu, dar mi-a trecut si mie prin cap o idee de nume: avand in vedere ‘activitatile’ tale, trebuia sa ii ziceti cujo.

  apropo, merita cartea sau nu? am facut rost de ea de curand dar parca nu ma prea trage inima sa ma apuc de ea. de peter straub – mystery stii ceva? eu am luat-o numai pt ca era disponibila (f ieftin) si auzisem de nenea autorul.

 2. datele rasei spun că, totuşi, n-o să depăşească 30 de kile 🙂 lucru îmbucurător, având în vedere că un saint bernard are undeva în jur de 60 😦 poate mai mult?

  ne-am gandit şi noi la cujo 😛 da’ ne ferim de piaza rea

  nu ştiu la ce carte te referi. despre mystery pot să-ţi zic că-i faină. bine, mie-mi place straub din principiu. mai am vreo 2 cărţi necitite şi pot zice că l-am parcurs integral 🙂 da’ aş zice să începi cu ceva independent (mystery e parte din seria „blue rose”). poate cu „ghost story”? 😀

 3. sunt foarte drăgălaşi. îi tot pândesc să le fac o filmare scurtă în momentele lor de joacă, dar niciodată n-am camera la-ndemână 😦 mai încerc. e-un spectacol de văzut!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s