Lucruri noi

V-am anunţat eu nişte lucruri? Nu v-am anunţat. Nu-i bai, o fac acum.

Încep cu o imagine care conţine şi cuvinte. Sumarul noului număr al Revistei de suspans. Al doilea, cel din noiembrie. Mai e unul şi e gata anul. Apoi se cheamă că intrăm în anul 2? Dar iată imaginea:

Puteţi da clic ca s-o vedeţi mai mare sau s-o descărcaţi şi să le-o oferiţi prietenilor. Sau duşmanilor, alegeţi voi.

Bun, altă treabă.

În urmă cu ceva vreme am dat un interviu. Elena Potocean mi l-a cerut. Bune întrebări, bune. Mi-am dat însă drumul la răspunsuri prea largi. Ceea ce găsiţi pe Bookblog aici e o versiune uşor coafată.

Tot un fel de interviu, dar mai scurt, mai la obiect, mi-a solicitat şi Ciprian Burcovschi de la Semnebune.ro. Şi proiectul AdLittera. Cel cu Incubatorul de Condeie, ştii voi… Aşa, deci, interviu scurt, interviu centrat pe Revista de suspans. Citiţi-l aici.

Tot un interviu, dar live, interactiv, am dat şi astăzi la Radio România Cultural. Prin telefon. Fără fir. De la cucurigu, din biroul meu de la etaj. Redacţia. Am vorbit vreo zece minute bune (şi bine!) cu Cătălin Sturza la emisiunea lui Cultura.net. Înainte de prânz cu vreun sfert de oră. Am discutat despre suspans, Revista de suspans, scriitori şi cititori. Mulţumită lui Nicolae Cornescian, emisiunea o puteţi asculta înregistrată aici.

În afară de astea mai sunt câteva interviuri „pe vine”. Toate despre noua revistă. Dar pe acelea o să le anunţ la vremea lor.

In other news, se apropie târgul de carte Gaudeamus. Deşi am tăcut pe subiectul traduceri o perioadă bună, nu am stat degeaba. Am lucrat, am tradus. Măcar trei cărţi dintre cele muncite în răstimpul ăsta cred că veţi putea găsi la standurile din târg. Nu spui care. Încă. Aştept undă verde de la editori.

Aşa cum aştept undă verde şi pentru antologia aceea cu zombi. Care are deja o copertă, un sumar, are cam de toate. Mai puţin prefaţa mea. Dar ne ocupăm şi de ea zilele astea. Ca să iasă totul bine.

Eu atât am avut să vă zic. Voi?


2 comments

 1. Pensiuni Valcea

  I am really enjoying the theme/design of your site.

  Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A small number of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks
  great in Chrome. Do you have any advice to help fix
  this issue?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s