Debutul lui A.R. Deleanu, la precomandă

Romanul „Îmblânzitorul apelor” de A.R. Deleanu a fost plasat ca precomadă la Casa de Pariuri Literare.

Pentru a rezerva cartea, intraţi aici. Preţ 18 RON.

Mai mult decât atât, la fiecare exemplar comandat se primeşte în dar volumul “Zece basarabeni pentru cultura română” de Mihail Vakulovski!

Recomand!

Iar ca să vă convingeţi, iată ce au avut de spus despre acest roman Mihail Vakulovski, Nora Iuga şi, ultimul pe listă, subsemnatul:

“Cred că tînărul A.R. Deleanu este cea mai mare surpriză literară din ultima vreme, despre el neştiindu-se aproape nimic în lumea literară pînă la apariţia acestui volum. Vă spun doar că A.R. Deleanu vine dinspre muzică şi că „Îmblînzitorul apelor” este debutul lui literar, un debut care sunt sigur că nu va trece neobservat – nu are cum! […] „Îmblînzitorul apelor” de A.R. Deleanu este o poveste existenţială în care încape şi iubirea, şi familia, o carte foarte bine scrisă care te pune serios pe gînduri. Pentru A.R. Deleanu scrisul este ca respiraţia, iar literatura este viaţa. Un debut remarcabil, un text plin de substanţă, un scriitor energic, vivace şi surprinzător de interesant.” (Mihail Vakulovski)

*

“E o carte absolut atipică pentru literatura actuală şi nu numai din România; asta e un risc, dar poate fi şi un mare atu. […] Cartea, în ansamblul ei, după lectură, iţi lasă un sentiment de apăsare, ceea ce demonstrează că atinge zone foarte profunde pe care le face să vibreze; asta e mult, asta e enorm. E vină, e spaimă, e pedeapsă, e purificare, e crimă… şi revenirea foamei aceleia înca de la începutul textului care se acumulează treptat pe parcurs, te face să reflectezi mult.” (Nora Iuga)

*

“Inventiv, atent la stil, pasionat de povestea bine articulată, cu tâlc, având ştiinţa complicată a dozării misterului, A.R. Deleanu este fără putinţă de tăgadă unul dintre cei mai interesanţi tineri scriitori care au apărut în ultimii ani. Toate atributele anterioare sunt dublate la el de o rigoare pe care am întâlnit-o la foarte puţini dintre scriitorii români, iar asta mă face să-mi pariez—deloc orbeşte!—bruma de arginţi pe succesul său. Îmblânzitorul apelor îmi dă dreptate.” (Mircea Pricăjan)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s