BookDepo + Amazon = ?

Cică ieri s-ar fi perfectat tranzacţia: gigantul Amazon a cumpărat BookDepository-ul britanic, zice The Guardian. Acuma, reprezentanţii BookDepo se jură pe ce-au mai sfânt că nimic nu se va schimba. Da’ mie zău că asta mi se pare o veste tristă. Sper să mă înşel.


8 comments

 1. O veste foarte proasta… Chiar nu ma asteptam. Sper, totusi, sa nu se schimbe nimic, insa cu Amazon la conducere, greu de zis. Nu-s ei prosti sa ne lase cu free shipping.

 2. Nuuu! O sa dau zilele astea o comanda cu cateva carti ce ma intereseaza, ca pe urma sigur nu mai platesc atat pe ele, ci mai mut!

 3. Imposibil! Ce aveau bookdepository minunat era taman partea cu scutirea de taxe, care permitea un acces mai lejer la cărți pe care altminteri le găseam doar în Budapesta prin anticariate obscure.

 4. Well. Fuck.
  Amazon nu mi-a placut niciodata din cauza politicii pe care o duc (iti sterg carti de pe e-reader cand si cum au chef, scot din liste titluri cu tematica mai non-pamanteasca). Ma obisnuisem cu BookDepository si cumparasem de la ei zeci de carti deja. Free shipping – try to beat that. Plus ca preturile erau mai mici decat pe Amazon. De exemplu, am cumparat de pe BookDepository „Dermaphoria” a lui Craig Clevenger la pretul de vreo $4 (format electronic – EPUB). Pe Amazon, aceeasi carte in format electronic costa vreo $6.
  Pacat… Am asa o presimtire ca pana la sfarsitul anului vor scoate free shipping-ul de pe lista.

 5. cum să scoată free shippingul? nici gînd, tovarăşi. cărţile vor fi shipuite şi mai departe free, iar costurile transportului (şi o mică şpagă pentru tătuc) se vor înghesui în preţ.

  • c’est bien une idée, borguez, n’est-ce pas?une nouvelle défi, pour ne pas s&;ªs17#arrÃ8ter.chis2à cosa devo imparare ancora di questa programmazione CSS per far aprire pagine tradotte…pourquoi pas.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s