O vizită şi ce-a rămas în urma ei

Ieri am primit vizita Ursului Horia. După un schimb de reviste (eram în redacţia Familia; Horia a împărţit tuturor redactorilor prezenţi exemplare din primele două numere ale Galileului, noi i-am oferit cele mai recente două numere din producţia noastră, cel mai proaspăt, 11-12, adus de la tipar abia de o oră), ne-am vânturat pe la librăriile din oraş, în scop de serviciu. Merită anunţat faptul că-ncepând de acum cărţile Millennium Books vor putea fi cumpărate şi din reţeaua librăriilor Humanitas. I should know, l-am ajutat pe Horia să le predea spre distribuire aproape o mie de exemplare!

Zgribuliţi, am adăstat apoi la o cafenea, unde numai cafea n-am băut :), dar am apucat să stăm la poveşti. El era tare entuziasmat de noile orizonturi pe care i le-a deschis Nookuşorul recent achiziţionat, eu am strâmbat niţel din nas :D, am susţinut mai departe cauza cărţilor tradiţionale (ştiţi, din cele pe care tocmai le lăsaserăm în număr atât de mare la librăria sus-pomenită), ne-am lămurit care sunt planurile fiecăruia pentru Crăciun şi Revelion, regretând – din nou! – că nici acum nu vom apuca să trecem, aham, pragul dintre ani în acelaşi loc… După care s-a făcut târziu. Ursul avea drum lung de iarnă de făcut înapoi spre bârlogul din colţul hărţii, eu aveam de terminat pregătirile pentru noul număr Suspans. Aşa că ne-am strâns mâinile şi-am pornit în direcţii diferite.

Eu am rămas însă cu rucsacul doldora de cărţi. Şi imediat ce-am ajuns acasă m-am apucat de frunzărit. Dom’le, da’ chiar îs mândre volumele astea! Ia, convingeţi-vă singuri:


2 comments

  1. in afara de vindecatoarea, pe care nu mi-am luat-o deocamdata, am citit si mi-a placut tot, cu mentiuni speciale pt Modificatorii si primul volum din Scalzi (nu ca nu ar fi excelent si al doilea, dar primul mi s-a parut incredibil cu totul). thank you horia!

  2. Pingback: Ieri, la Oradea « Ugly Bad Bear's Blog


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s