Prima săptămână de RS

Rapid, câteva statistici. Foarte promiţătoare, de altfel.

În prima săptămână de la lansarea Revistei de suspans, avem aşa:

Număr total de vizite: 2.334

Număr total de vizitatori unici: 1.237

Număr total de pagini vizualizate: 8.876

Durata medie a unei vizite: 5:54 de minute

Cele mai vizitate pagini:

Surse de trafic:

________

* Informaţiile sunt oferite de Google Analytics.

** Indexarea pe Google a fost pornită doar luni, 1 octombrie, deci acest motor de căutare nu a avut răgazul necesar să ne cuprindă în rezultatele sale.

*** Mulţumesc tuturor celor care au dus  în lume vorba lansării revistei noastre. În principal, aşa s-a ajuns la accesarea adresei web.

________

CONCLUZIE: A fost un debut nesperat de bun. Cel puţin pentru mine, având ca reper cel puţin performanţa celeilalte reviste de suspans pe care am condus-o vreme de doi ani şi jumătate. Sunt conştient că cifrele nu vor rămâne la aceste cote, dar sunt la fel de conştient că primul contact/prima impresie contează. Iar că această primă impresie a fost una, în general, bună o demonstrează faptul că cititorii au continuat să vină şi de marţi, miercuri încolo. Şi încă mai vin, menţinând un ritm bun. Şi avem un atu fantastic: suntem abia la primul număr!

Cam asta e deocamdată. Vă mulţumesc tuturor în numele echipei Revista de suspans şi vă mai aşteptăm pe la noi. Nu uitaţi, vă punem la dispoziţie şi un blog unde găsiţi ştiri, comunicate şi anunţuri importante din domeniul nostru de interes, dar şi o pagină de Facebook (aproape 200 de aprecieri!) unde vă semnalăm diverse alte lucruri interesante, cele mai mărunte, acelea care nu se pot transforma neapărat într-o ştire/anunţ de pus pe blog.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s