Ares vă urează weekend plăcut

Întocmai. M-a rugat frumos să vă transmit urarea lui şi, ca să fiţi convinşi că vine chiar din partea lui, m-a rugat să-i fac o poză pe care s-o pun alături de urare. Aşa că m-am executat. Doar nu mi se spune stăpân de pomană. 😉

In other news: Au înflorit muşcatele!

________

Alte destinaţii interesante de zilele astea:

  1. Peter James a fost numit în funcţia de preşedinte al Crime Writers’ Association. Va prelua ştafeta în aprilie, de la actualul preşedinte Tom Harper. – Ştirea completă AICI, pe Crime Watch.
  2. Ioan T. Morar anunţă că proiectul de ecranizare al romanului său Lindefeld a intrat în linie dreaptă. Scenariul este realizat de Lucian Dan Teodorovici şi Florin Lăzărescu, iar regia va fi semnată de Radu Gabrea. – AICI.
  3. Alex. Ştefănescu lansează o rubrică nouă în Ziarul de duminică. Va purta titlul de Ce se înţelege prin literatură-literatură? şi va îmbrăca forma unui dialog imaginar. – Puteţi începe să o urmăriţi AICI.
  4. Carolyn Kellogg continuă pe blogul livresc al Los Angeles Times seria de postări săptămânale despre librăriile de cartier. Un deliciu! – Episodul de săptămâna aceasta, AICI.
  5. Despre zombie scrie Brian Keene în postfaţa recent lansatului volum The Rising: Deliverance (conţine o nuvelă din universul The Rising/City of Dead). – Ne-o oferă şi nouă spre lectură, într-o formă uşor redusă, AICI.
  6. În noul Observator cultural, la rubrica sa, Michael Haulică scrie despre Săptămâna SF. Remarc cu bucurie că în cuprinsul articolului şi-au făcut loc şi blogul de faţă, şi noul număr al revistei Suspans (care este acum întreg: avem şi partea a II-a a recenziei lui Adrian Crăciun la antologia cu zombie a lui John Joseph Adams). – Articolul integral, AICI.
  7. Al doilea text original a fost publicat de Ştefan Ghidoveanu la rubrica sa de exclusivităţi, pe blogul personal. Proza este semnată de Antuza Genescu şi se intitulează Solzi de jalazian, blană de muflean. O lectură cu garanţia calităţii asigurată, AICI. ♦

4 comments


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s