Evropa, hir ui cam!

Tăierea tradiţională a porcului prin decapitare, între blocuri. 🙂

Solemnul moment al eviscerării s-a derulat pe săltăreţul fond sonor oferit de Favorit FM. 😀

Hai, Crăciun fericit s-aveţi! Hai pa! Papa bun.


Un comentariu

  1. Vai, dar asta e nimic pe langa ce se intampla anul trecut in spatele blocului meu. S-a organizat un Ignat si cineva canta saltaret la acordeon pe langa meseriasi. Totul a fost live: si cantatul si taiatul.

    Apreciază

  2. toata chestia e sa-ti iei un porc care nu te da in gat la autoritati. si-autoritati care dau pe gat o tuica fiarta si-o jumara. si chiar daca-i un porc cu gura mare, toata chestia e sa-i iei repede gatu.
    ce mama naibii, nici atata lucru nu stim? romani suntem
    si mai misto era chestia care se-ntampla (si poa ca se ma intampla si-acu) prin ferme – aia c-o tintire precisa de baros in tampla dobitoacelor. sunt crud, stiu…
    …da’ nu eu.

    Apreciază


Răspunde-i lui irn Anulează răspunsul