Petiţie împotriva torturării animalelor

Nu ştiu dacă aţi văzut la tv filmarea cu copiii ăia descreieraţi care, într-o scară de bloc, au luat la şuturi o sărmană pisică până ce-au omorât-o. Eu am văzut doar câteva secunde şi mi-a fost de-ajuns. Pentru asemenea specimene nu pot să simt decât ură, ură viscerală. Aş scrie aici ce le-aş face, da’ mă tem că s-ar porni o petiţie împotriva mea. Aşa că mă limitez să vă invit şi pe voi să semnaţi petiţia propusă de ProTV. Habar n-am dac-o să servească la ceva, da’ e măcar un gest împotriva sceleraţilor care au făcut, fac sau or să mai facă asemenea acte de cruzime.


5 comments

  1. Unii oameni au rautatea asta declarata deja. Un individ, tocmai ce sustzine in ultimul meu post: „Din Bagdad, cu dragoste” ca ar omori un caine doar asa pentru palmares. Eu am incercat sa-i explica ca e „retardat” insa nu prea intelege asta.

  2. Problema e ca, din pacate, nu prea sint multi iubitori de animale. Am fost ieri la Circ, la lansara cartii despre care vorbea Sky-Hunter, e”Din Bagdad, cu dragoste”, si trebuie sa recunosc, n-am vazut mai mult de 100 de oameni (cu tot cu copiii pe care ii scosesera la plimbare prin parc). Trebuie sa spun ca mi s-a cam rupt sufletul. Ma asteptam sa fie o mare de oameni. In schimb, am observat cu stupoare ca a participat (n-o sa va vina sa credeti!)… madam Basescu! Nevasta omoritorului principal de catei din Bucuresti! Si culmea e ca nu parea in campanie pt barbat-su! A venit cu unul din ciinii pe care ii are in grija (unul foarte bolnav, pe care l-a salvat dintr-un adapost) si a infiat la distanta 3 dintre cateii celor de la Daisy Hope. Ca sa nu mai spun ca a cumparat si cartea. M-a facut praf gagica. Nu inteleg cum de sta cu tembelu’ de barbat-su care, cel putin in ceea ce priveste situatia ciinilor comunitari, a fost al mai dobitoc primar de l-a avut Bucurestiul.

  3. Ala a fost macel, nu solutize … auzisem un zvon in Pitesti ca: erau adunatzi cate 10 caini, pusa o blana pe coloana lor si zdrobitzi, aruncatzi intr-o groapa si lasatzi acolo sa moara de vii (asta ca sa nu mai consume injectzii sa-si bage ei banii in buzunar)

  4. Trăim în România… şi ne place să ne schingiuim şi să ne omorâm animalele. 😦 Cu volumptate, temeinic, inventiv. Şi asta pentru că se poate! E cu voie de la stăpânire. Dacă preşedintele a făcut-o…
    Europa, stai, fă, că venim şi noi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s