Petiţie împotriva torturării animalelor

Nu ştiu dacă aţi văzut la tv filmarea cu copiii ăia descreieraţi care, într-o scară de bloc, au luat la şuturi o sărmană pisică până ce-au omorât-o. Eu am văzut doar câteva secunde şi mi-a fost de-ajuns. Pentru asemenea specimene nu pot să simt decât ură, ură viscerală. Aş scrie aici ce le-aş face, da’ mă tem că s-ar porni o petiţie împotriva mea. Aşa că mă limitez să vă invit şi pe voi să semnaţi petiţia propusă de ProTV. Habar n-am dac-o să servească la ceva, da’ e măcar un gest împotriva sceleraţilor care au făcut, fac sau or să mai facă asemenea acte de cruzime.


  1. Unii oameni au rautatea asta declarata deja. Un individ, tocmai ce sustzine in ultimul meu post: „Din Bagdad, cu dragoste” ca ar omori un caine doar asa pentru palmares. Eu am incercat sa-i explica ca e „retardat” insa nu prea intelege asta.

  2. Problema e ca, din pacate, nu prea sint multi iubitori de animale. Am fost ieri la Circ, la lansara cartii despre care vorbea Sky-Hunter, e”Din Bagdad, cu dragoste”, si trebuie sa recunosc, n-am vazut mai mult de 100 de oameni (cu tot cu copiii pe care ii scosesera la plimbare prin parc). Trebuie sa spun ca mi s-a cam rupt sufletul. Ma asteptam sa fie o mare de oameni. In schimb, am observat cu stupoare ca a participat (n-o sa va vina sa credeti!)… madam Basescu! Nevasta omoritorului principal de catei din Bucuresti! Si culmea e ca nu parea in campanie pt barbat-su! A venit cu unul din ciinii pe care ii are in grija (unul foarte bolnav, pe care l-a salvat dintr-un adapost) si a infiat la distanta 3 dintre cateii celor de la Daisy Hope. Ca sa nu mai spun ca a cumparat si cartea. M-a facut praf gagica. Nu inteleg cum de sta cu tembelu’ de barbat-su care, cel putin in ceea ce priveste situatia ciinilor comunitari, a fost al mai dobitoc primar de l-a avut Bucurestiul.

  3. Ala a fost macel, nu solutize … auzisem un zvon in Pitesti ca: erau adunatzi cate 10 caini, pusa o blana pe coloana lor si zdrobitzi, aruncatzi intr-o groapa si lasatzi acolo sa moara de vii (asta ca sa nu mai consume injectzii sa-si bage ei banii in buzunar)

  4. Trăim în România… şi ne place să ne schingiuim şi să ne omorâm animalele. 😦 Cu volumptate, temeinic, inventiv. Şi asta pentru că se poate! E cu voie de la stăpânire. Dacă preşedintele a făcut-o…
    Europa, stai, fă, că venim şi noi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s