Despre Suspans, ştiri, concurs etc.

În ultima vreme n-am văzut decât lucrul la traducere. Ciudat cum unele cărţi îţi cer/impun un ritm anume. Oricât de tare m-aş strădui, tot nu pot duce norma zilnică la capăt…

Dar nu pentru asta v-am chemat aici.

V-am chemat ca să vă amintesc că există o revistă pe lumea asta, SUSPANS i se spune ei, şi e o revistă frumoasă foc, şi interesantă, o revistă care merită toată atenţia voastră. Jur. Iată, săptămâna viitoare va fi prezentă chiar cu al nouălea număr. Al 9-lea, vă zic.

Dar până atunci vă anunţ că rubrica de ştiri şi-a reluat dinamismul. You might wanna see what I mean. Iată ce-am anunţat poporului în ultimele zile:

Şi urmează altele, proaspete, calde de-abia le veţi putea ţine în mână. 🙂

În caz că vreţi să nu pierdeţi niciuna, ei bine, puteţi urmări revista pe Twitter, pe Facebook sau abonându-vă la feed-uri ori la newsletter.

Sau… dacă treaba asta cu ştirile şi, feri Doamne, revista în sine nu vă atrage deloc-deloc :(, poate vreţi cărţi. Avem concurs. Săptămânal! 5 exemplare garantat. De la Nemira din colecţia Suspans. Titluri proaspete sau mai vechi. Acceptăm şi propuneri. Pentru toţi cei înscrişi la newsletter. Vă trimitem câte o întrebare pe săptămână, voi daţi răspunsul la pagina concursului şi-n miercurea viitoare am eu grijă ca random.org să tragă la sorţi câştigătorii.

Săptămâna aceasta avem de dat 5 exemplare Palatul, de Chelsea Quinn Yarbro.

Dacă nici cu astea nu v-am convins, I’m at a loss.

Pofiţiţi, deci, la noi, singura revistă de suspans din România. Fără falsă modestie.


Lasă un comentariu